NyheterCovid-2019

På grunn av den krevende situasjonen vi er i, og for å beskytte våre ansatte og kunder i best mulig grad, velger vi å ha begrenset opningstider for besøk. En del av våre kunder kan også være i risikogruppen og vi ønsker også å ta hensyn disse for best mulig beskyttelse. Etter råd fra smittevernlege holder vi derfor kontor stengt for vanlig besøk inntil videre.

Vi vil selvsagt være tilgjengelig på telefon og email og kunne besvare dine spørsmål og ta imot ordrer pr telefon, som normalt.


Husk at det IKKE blir utlevering av pass i perioden 18.04 – 22.04 til Russland
 
Viktig Info:
Alle reisende i aldersgruppen 14-70 år som søker visum til Kina må møte personlig på Kinas konsulat for å avgi fingeravtrykk.
Søkere som har avgitt biometri på konsulatet de siste fem årene er untatt å avgi biometri

 
 
 
Etter innføring av det nye digitale søknadsskjemaet, samt timebestilling, opplever vi nå at det er noe lengre behandlingstid på visumsøknader til Kina.
Vi anbefaler at dere søker visum minst 6-8 uker før avreise.
 

-Det er stor pågang på Kinesiske ambassade. Samt endrede søknads rutiner. Husk å søke i God tid. Vi anbefaler du sender oss dine dokumenter minst 4 uker før avreise.

 
-Kinas ambassade holder stengt 24.september, samt 1.-3.oktober. Dette grunnet høytid i Kina. På disse dagene vil ingen visumsøknader/pass kunne behandles, leveres, eller hentes ut.

– Vi vil samtidig gjøre oppmerksom på at det i disse dager er høysesong for å søke om visum til Kina, så om du skal søke visum lønner det seg å starte så snart som overhodet mulig!

– Etter innføring av det nye digitale søknadsskjemaet, samt timebestilling, opplever vi også at det er noe lengre behandlingstid på visumsøknader til Kina.