Land: Thailand Visa

Informasjon om forretningvisum til Thailand

Visum Thailand; Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i

Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass

Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass

inntil 30 dager med gyldig pass. Det er kun ordinære norske politipass som er visumfrie. Personer med norske diplomat-, tjeneste- og utlendingspass (grønt reisedokument for flyktninger og blått reisedokument for personer med opphold på humanitært grunnlag) trenger visum til Thailand. Også dersom man skal være lenger enn 30 dager som turist på vanlig pass må visum søkes før ankomst. Det er ikke tillatt å ta seg arbeid i Thailand med turistvisum. Thailandske ambassade i Oslo utsteder visumet for Norske statsborgere og andre stasborgere som er bosett i Norge


 

Send oss følgende dokumenter for forretningvisum til Thailand


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Thailand
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fly: Kopi av fly billett tur/retur
  • Invitasjon: Invitasjon fra deres partner i Thailand
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.
  • Kopi av pass:Kopi av informasjonssiden

Thailand turistvisa avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

Gyldighet

Behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

7 arbeidsdager

500

625

1125

Double innreise

1 år

7 arbeidsdager

1250

625

1875

Send oss forespørsel om visum

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding

Informasjon om turistvisum til Thailand

Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass

Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass

Visum til Thailand; Norske borgere på turistbesøk kan oppholde seg uten visum i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass. Det er kun ordinære norske politipass som er visumfrie. Personer med norske diplomat-, tjeneste- og utlendingspass (grønt reisedokument for flyktninger og blått reisedokument for personer med opphold på humanitært grunnlag) trenger visum til Thailand. Også dersom man skal være lenger enn 30 dager som turist på vanlig pass må visum søkes før ankomst. Det er ikke tillatt å ta seg arbeid i Thailand med turistvisum. Thailandske ambassade i Oslo utsteder visumet.


Send oss følgende dokumenter for turistvisum til Thailand


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Thailand.
  • Søknadskjema: Utfylt og signert. Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: To passbilder med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fly: Kopi av fly billett tur/retur.
  • Pensjonister: Et brev fra nav som bekrefter på at de har inntekter over Kr. 15000 per måned.
  • Lønnslip: Lønnslip siste 3 måneder (Kun for pensjonister som søker 3 måneders visum)
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.
  • Annet: I enkelte tilfeller for enkelte statsborgere krever det personlig oppmøte på ambassaden. for more info se her

Thailand turistvisa avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

Gyldighet

Behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

60 dager

7 arbeidsdager

250

625

875

Double innreise

120 dager

7 arbeidsdager

1250

625

1875

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding