Land: Tadsjikistan visum

Informasjon om visum til Tadsjikistan


Norske statsborgere som vil besøke Tadsjikistan må søke om visum. Nordmenn bosatt i Norge kan søke om visum til Tadsjikistan enten via Tadsjikistans ambassade i London eller Berlin.

Norske statsborgere som vil besøke Tadsjikistan må søke om visum. Nordmenn bosatt i Norge kan søke om visum til Tadsjikistan enten via Tadsjikistans ambassade i London eller Berlin.

Norske statsborgere som vil besøke Tadsjikistan må søke om visum. Nordmenn bosatt i Norge kan søke om visum til Tadsjikistan enten via Tadsjikistans ambassade i London eller Berlin. Reisende må være oppmerksomme på at innreise i Gorno-Badakhshan autonome region (GBAO) krever spesialtillatelse i tillegg til et vanlig visum. GBAO, med Pamirfjellene og spektakulær natur er et yndet reisemål for turister og utgjør omkring halvparten av Tadsjikistans territorium.
Autorisasjonen kan fås på tadsjikiske ambassader og konsulater, eller ved å sende søknad til det tadsjikiske utenriksministeriet eller innenriksministeriets avdeling for visum og registrering (OVIR) etter innreise i landet. Tadsjikiske myndigheter oppfordrer sponsororganisasjoner (turistbyråer o.l.) til å søke om tillatelse i god tid. Spesialtillatelsen for GBAO er en egen anmerkning i passet som ikke er skrevet på visumet. Regimet håndheves strengt og reisende som blir anholdt i GBAO uten tillatelse risikerer straffeforfølgelse.

Send Oss følgende dokumenter

  • Pass: med minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Tadsjikistan
  • Søknadsskjema til ambassaden: Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Passfoto: Et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding