Sør-Sudan

SØK VISUM

Informasjon om visum til Sør Sudan


Norske borgere trenger visum for opphold i Sør-Sudan. Visum må ordnes på forhånd. Pass må være gyldig i inntil seks måneder etter planlagt utreisedato.

Visum: Norske borgere må søke om visum på forhånd for innreise til Sør-Sudan og man bør beregne god tid.

Dersom du skal jobbe i Sør-Sudan, er det mulig å få et utvidet visum. Legg da ved arbeidskontrakten i visumsøknaden.

Reisende må registrere seg ved immigrasjonskontoret i Juba etter ankomst. Det er da også mulig å utvide visumet.


Send os følgende dokumenter for visum til Sør Sudan


Visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

Gyldighet

Behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Totalt

En innreise 30 dager

7 arbeidsdager

900

750

1650

SEND OSS FORESPØRSEL OM VISUM

Visumtype (required)

TuristvisumForretningsvisum

Hvordan vil du ha returnert dine dokumenter? (required)

A Post kr 35,-Rekommandert brev kr 400,-Express med DHL kr 450,-Hente fra vårt kontor kr 0,-