Land: Sør-Korea

Informasjon om visum til Sør-Korea

Informasjon om visum til Sør Korea

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Sør-Korea inntil tre måneder. For å kunne reise inn til Sør-Korea kreves det at passet er gyldig i tre måneder Ta kontakt med oss dersom man planlegger å bli lengre enn 90 dager

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Sør-Korea inntil tre måneder.
Ta kontakt med oss dersom man planlegger å bli lengre enn 90 dager

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Sør-Korea inntil tre måneder.  For å kunne reise inn til Sør-Korea kreves det at passet er gyldig i tre måneder

Ta kontakt med oss dersom man planlegger å bli lengre enn 90 dager

Send oss følgende dokumneter for visum til Sør Korea


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Sør Korea
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fly: Kopi av fly billett tur/retur
  • Invitasjon: Invitasjon fra deres partner i Sør Korea
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.

 

 

Sør Korea visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

7 arbeidsdager

480

625

1005

Double innreise

90 dager

7 arbeidsdager

560

625

1285

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding