Russland

SØK VISUM

Informasjon om visum til Russland

Informasjon om visum til RusslandAlle norske statsborgere trenger visum for å reise til Russland. Vi er behjelpelig med alle typer visum til Russland: turistvisum, forretnings visum, visum i forbindelse med møter, konferanser, studieturer, privat besøk, internasjonal samarbeid mellom Russland og Norge osv.

Visum til Russland; Visum kan ikke skaffes ved grensepassering og må således ordnes via russisk utenriksstasjon før innreise til landet. Er man i fly-transitt, er det ikke nødvendig med transittvisum med mindre man skal skifte flyplass. Vi har langt erfaring ved anskaffelse av visum til Russland, ta kontakt med oss i god tid før avreise.

Russland ambassade i Oslo og konsulatet i Kirkenes utsteder visumet for Norske statsborgere og andre stasborgere som er bosett i Norge


Send oss følgende dokumenter for business eller turist visum til Russland


Journalist visum


Send oss følgende dokumenter for journalist visum til RusslandE-visum for Saint Petersburg, Kaliningrad og Vladivostok


Det er mulig å søke E-visum for reisende som skal oppholde seg i Saint Petersburg, Kaliningrad og Vladivostok. Med e-visum for du ikke lov til å reise andre steder i Russland, bortsett fra de ovennevnte byer. 

Visumet tillater maksimalt opphold på 8 dager innen 30-dagers periode fra utstedelsesdatoen, og er tilgjengelig for følgende formål:

Send oss følgende dokumenter/Informasjon til post@visumconsulting.no  om du søker e-visum

 


Maksimum opphold i Russland er 90 dager innen 180 dager for forretningsreise. For turister er 30 dager. 


SEND OSS FORESPØRSEL OM VISUM