Russland

SØK VISUM

Informasjon om visum til Russland

Informasjon om visum til RusslandAlle norske statsborgere trenger visum for å reise til Russland. Vi er behjelpelig med alle typer visum til Russland: turistvisum, forretnings visum, visum i forbindelse med møter, konferanser, studieturer, privat besøk, internasjonal samarbeid mellom Russland og Norge osv.

Visum til Russland; Visum kan ikke skaffes ved grensepassering og må således ordnes via russisk utenriksstasjon før innreise til landet. Er man i fly-transitt, er det ikke nødvendig med transittvisum med mindre man skal skifte flyplass. Vi har langt erfaring ved anskaffelse av visum til Russland, ta kontakt med oss i god tid før avreise.

Russland ambassade i Oslo og konsulatet i Kirkenes utsteder visumet for Norske statsborgere og andre stasborgere som er bosett i Norge


Send oss følgende dokumenter for business eller turist visum til Russland


 • Pass: med minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Russland.
 • Søknadsskjema til ambassaden: utfylt og signert:  Søknadsskjema fylles ut fra denne linken https://visa.kdmid.ru. Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
 • Passfoto: Et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no
 • Invitasjon: Fra deres partner i Russland. (Invitasjonbrev utstedes av et hotell eller et reisebyrå. Vi kan hjelpe dere med dette)
 • Reiseforsikring: Kopi av reiseforsikring som gjelder Russland. Visum Consulting AS kan skaffe dere reiseforsikring i samarbeid med Gouda Reiseforsikring.
 • Utenlandske satsborgere som er bosette i Norge må dokumentere  at de har adresse i Norge

Journalist visum


Send oss følgende dokumenter for journalist visum til Russland


 • Pass: med minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Russland.
 • Søknadsskjema til ambassaden: utfylt og signert:  Søknadsskjema fylles ut fra denne linken https://visa.kdmid.ru. Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
 • Passfoto: Et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no
 • Reiseforsikring: Kopi av reiseforsikring som gjelder Russland. Visum Consulting AS kan skaffe dere reiseforsikring i samarbeid med Gouda Reiseforsikring.
 • Utenlandske satsborgere som er bosette i Norge må dokumentere  at de har adresse i Norge
 • Pressebevis i original.
 • Brev fra redaksjonen som forteller hensikten med reisen. Må inneholde reisedatoer og være skrevet på engelsk. Må leveres i original.
 • Personlig brev til ambassaden som forklarer at du skal søke om presseakkreditering før avreise til Russland.Presseakkreditering. Alle journalister må søke om presseakkreditering via det russiske utenriksdepartementet før avreise. Informasjon om akkreditering finner du http://www.mid.ru

Kostnader for vår service og konsulat avgift


Antall innreise Visum Gyldighet Behandlingstid Ambassadeavgift Vår serviceavgift Totalkostnad
Ett eller flere 30 til 180 dager 3 arbeidsdager Nok 930,- Nok 1000,- Nok 1930,-
Ett eller flere 30 til 180 dager En uke Nok 615,- Nok 750,- Nok 1265,-

* Prisen er ikke inkludert frakt og invitasjon. vennligst se vår prisliste for frakt og invitasjoner


Maksimum opphold i Russland er 90 dager innen 180 dager for forretningsreise. For turister er 30 dager. 


SEND OSS FORESPØRSEL OM VISUM