Land: Mosambik

Informasjon om visum til Mosambik

Informasjon om visum til Mosambik

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik.

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik.

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik. Mosambikiske myndigheter har gitt beskjed om at man ikke lenger vil få kjøpt visum ved flyplassen uten en særskilt invitasjon fra immigrasjonsmyndighetene i landet. Myndighetene har også begrenset mulighetene til å kjøpe visum ved andre grenseoverganger.

Send oss følgende dokumenter for visum til Mosambik


  • Pass: Må ha minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Mosambik
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Invitasjonbrev: invitasjon fra deres partner i Mosambik (kun for business visum)

 

Mosambik turistvisa avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

7 arbeidsdager

1 arbeidsdag

600

1000

625

625

1225

1625

Doublé innreise

90 dager

7 arbeidsdager

1 arbeidsdag

900

1500

625

625

1525

2025

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding

Informasjon om visum til Mosambik

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik.

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik.

Norske borgere trenger visum for opphold i Mosambik. Mosambikiske myndigheter har gitt beskjed om at man ikke lenger vil få kjøpt visum ved flyplassen uten en særskilt invitasjon fra immigrasjonsmyndighetene i landet. Myndighetene har også begrenset mulighetene til å kjøpe visum ved andre grenseoverganger.

Send oss følgende dokumenter for visum til Mosambik


  • Pass: Må ha minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Mosambik
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Invitasjonbrev: invitasjon fra deres partner i Mosambik (kun for business visum)

Mosambik turistvisa avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

7 arbeidsdager

1 arbeidsdag

600

1000

625

625

1225

1625

Doublé innreise

90 dager

7 arbeidsdager

1 arbeidsdag

900

1500

625

625

1525

2125

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding