Land: Japan visum

Informasjon om visum til Japan

 

Norske borgere som skal besøke Japan på korte besøk får utstedt 90-dagers visum ved innreise på flyplassen eller grenseoverganger. Det er ingen krav til gyldighetstid på passet, bortsett fra at det må være gyldig for den planlagte oppholdsperioden.

Norske borgere som skal besøke Japan på korte besøk får utstedt 90-dagers visum ved innreise på flyplassen eller grenseoverganger.

Japan visum; Norske borgere som skal besøke Japan på korte besøk får utstedt 90-dagers visum ved innreise på flyplassen eller grenseoverganger. Det er ingen krav til gyldighetstid på passet, bortsett fra at det må være gyldig for den planlagte oppholdsperioden.

Etter et opphold i Japan på turistvisum er det ingen bestemt tidsperiode før du kan komme tilbake på et nytt 90-dagers turistvisum. Du kan altså komme tilbake og få et nytt 90-dagers visum etter en dag utenfor Japan, men det vil alltid bli gjort en individuell vurdering i grensekontrollen. Dersom det vurderes at systemet misbrukes, eller at formålet med besøket ikke er et korttidsopphold, kan innreise nektes.

Ta kontakt  med med oss for opphold over 90 dager.


 Send oss følgende dokumenter for visum til Japan


  • Pass: Med minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Japan
  • Søknadsskjema til ambassaden: Utfylt og signert. Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Passfoto: 2 passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no
  • Fly og hotell: Kopi av fly og hotell bookinger. Reise rute
  • Brev far arbeidsgiver: 
  • Konturskrift: Konto utskrift for siste 3 måneder
  • Kopi oppholdsarealet:  Utenlandske statsborgere må vedlegge kopi av oppholdskortet

Japan visum avgift og behandlings tid.

Type visum gyldighet behandlingstid Ambassade avgift Service avgift Total
En innreise 30 dager 7 arbeidsdager 0 625 625
En innereise  90 dager  7 arbedisdager  0 625  625

Maksimum opphold i Japan er 90 dager

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding