Land: Den demokratiske republikken Kongo visum

Informasjon om visum til Den demokratiske republikken Kongo

Informasjon om visum til DR Kongo


Send oss følgende dokumenter for visum DR Kongo

Visum skaffer visum ved DR Kongos ambassade i Stockholm. Det er ikke mulig å få visum på flyplassen i Kinshasa.

Visum skaffer visum ved DR Kongos ambassade i Stockholm. Det er ikke mulig å få visum på flyplassen i Kinshasa.

Norske borgere trenger visum ved innreise til DR Kongo. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokumenter, visum og vaksinasjonskort er gyldige.

Visum skaffer visum ved DR Kongos ambassade i Stockholm. Det er ikke mulig å få visum på flyplassen i Kinshasa. Det kreves vanligvis en skriftlig invitasjon fra kontaktenhet i DR Kongo for å få utstedt visum. Nye visumregler fra mars 2015 innebærer at noen type visum-søknader må sendes til Kinshasa for beslutning. Stempling av invitasjonbrevet hos utenriksdepartementet i Kinshasa i forkant vil kunne bidra til raskere behandling av søknaden. Behandlingen av førstegangsutstedelse av visum kan ta flere uker.


  • Pass: med minst to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Kongo
  • Søknadskjema utfylt og signert: Visum Consulting AS  kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • 2 Passfoto: passbilder med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no
  • Invitasjonbrev: Invitasjonbrev fra deres partner i Kongo
  • Garanti: Garantibrev fra deres arbeidsgiver i Norge.
  • Vaksine: kopi av vaksinajsonskort
  • Fly og hotell: Kopi av fly og hotell bookinger tur/retur

Kongo visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type Visum Gyldighet Behandlings Ambassade avgift Service

avgift

Total
Forretningvisum 1 måned

single entry

7-10 arbeidsdager 945 625 1570
Forretningvisum 1 måneder

multiple entry

7-10

arbeidsdager

1225 625 1850
Forretningvisum 2 måneder

single entry

7-10

arbeidsdager

1190 625 1815
Forretningvisum 2 måned

multiple entry

7-10

arbeidsdager

1540 625 2165
Forretningvisum 3 måneder

single entry

7-10

arbeidsdager

1540 625 2165
Forretningvisum 3 måneder

multiple entry

7-10

arbeidsdager

1890 625 2515
Forretningvisum 6 måneder single entry 7-10

arbeidsdager

2240 625 2865
Forretningvisum 6 måneder

multiple entry

7-10

arbeidsdager

2940 625 3565

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding