Land: Canada visum

Informasjon om visum til Canada

Informasjon om visum til Canada

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Canada og kan oppholde seg inntil seks måneder i landet. Canada har innført elektronisk reiseregistrering (ETA) for visumfrie tilreisende fra 15. mars 2016

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Canada og kan oppholde seg inntil seks måneder i landet. Canada har innført elektronisk reiseregistrering (ETA) for visumfrie tilreisende fra 15. mars 2016

Norske borgere trenger ikke visum for opphold i Canada og kan oppholde seg inntil seks måneder i landet. Canada har innført elektronisk reiseregistrering (ETA) for visumfrie tilreisende fra 15. mars 2016

ETA gjelder for alle nordmenn som ikke har visum eller fast opphold i Canada og som ankommer med fly. Registeringen må gjøres online før man sjekker inn på flyplassen. Visumbestemmelsene er i stadig endring, så det kan være lurt å oppdatere seg før man skal reise.

Send oss følgende dokumenter for visum til Canada dersom du vil søke (ETA) -for Nordiske statsborgere-


 

  • Pass: Kopi av pass.
  • Søknadsskjema: Utfylt søknadskjema.
  • Passfoto:  Et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no

 

Send oss følgende dokumentar dersom du er statsborger fra land som er ikke med i Schengen avtalen


  • Pass: Originalt pass.
  • Søknadsskjema  Utfylt og signert.
  • Passfoto:  Et passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Du kan sende et bilde av deg med hvit bakgrunn til post@visumconsulting.no
  • Invitasjon: Fra inviterende part i Canada.
  • Garanti: Garantibrev fra deres arbeidsgiver i Norge.
  • Oppholdskort: Originalen og Kopi av oppholdskortet.
  • Kontoutskrift: For de siste 3 månedene.
  • Politi attest:  Kopi av politiattest som er ikke eldre en 3 måneder.
  • Legeattest: Legeattest som beskriver at du ikke har noen smittsomme sykdommer.

Canada visumavgift og behandlingstid for statsborgere fra land som er ikke med i Schengen avtalen

Type visum gyldighet behandlingstid Ambassade avgift Service avgift Total
En innreise 180 dager 30 arbeidsdager 1560 1500 3060
To innreiser 180 dager 30 arbeidsdager 1560 1500 3060
Flere innreiser 180 dager 30  arbeidsdager 1560 1500 3060

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding