Brasil

SØK VISUM

Informasjon om visum til Brasil

Nordmenn trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum.

Forretningsfolk, studenter som skal studere i Brasil, journalister og kunstnere på oppdrag i Brasil, samt adopsjonsforeldre som skal hente barn i landet trenger i prinsippet visum.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.


Send oss følgende dokumenter  for visum til Brasil



Brasil visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

21 arbeidsdager

500

625

1125

Søk visum her:

Visumtype (required)

TuristvisumForretningsvisum

Hvordan vil du ha returnert dine dokumenter? (required)

A Post kr 35,-Rekommandert brev kr 400,-Express med DHL kr 450,-Hente fra vårt kontor kr 0,-