Brasil

SØK VISUM

Fordelen med å bruke oss

1
Raskt
2
Enkelt
3
Trygt

Informasjon om visum til Brasil

Nordmenn trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum.

Forretningsfolk, studenter som skal studere i Brasil, journalister og kunstnere på oppdrag i Brasil, samt adopsjonsforeldre som skal hente barn i landet trenger i prinsippet visum.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.


Send oss følgende dokumenter  for visum til Brasil


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Brasil
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fødselsattest (kopi)- MÅ inneholde foreldres navn.
  • Firmaattest:  Fra selskapet i Brasil (Cadastro Nacional da Pessoa Jurídica).
  • Invitasjonbrev fra Brasil, denne må inneholde CNPJ nummer. Invitasjonen må stemples på notarius i Brasil og være i original.
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.

Brasil visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

21 arbeidsdager

500

625

1125

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Til hvilket land søker du visum? (required)

Antatt inn- og utreisedato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Hvordan vil du ha returnert ditt pass?(required)
A Post kr 35,-Rekommandert brev kr 250,-Express med DHL kr 450,-Hente fra vårt kontor kr 0,-

Melding


Har du spørsmål om visum eller oversettelse og legalisering av dokumenter.
Send oss e-post vi svarer innen 2 timer.

Send e-post