Land: Brasil

Informasjon om visum til Brasil

Informasjon om visum til Brasil

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.

Nordmenn trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum.

Forretningsfolk, studenter som skal studere i Brasil, journalister og kunstnere på oppdrag i Brasil, samt adopsjonsforeldre som skal hente barn i landet trenger i prinsippet visum.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.


Send oss følgende dokumenter  for visum til Brasil


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Brasil
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fly: Kopi av fly billett tur/retur
  • Kopi av lønnslip: Kopi av løønslip eller kontoutsikrift (for utenlandkse stasborgere som er bosett i Norge)
  • Invitasjon: Invitasjon fra deres partner i Brasil
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.

Brasil visum avgift og behandlings tid for ikke norsk statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

21 arbeidsdager

500

625

1125

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding

Informasjon om visum til Brasil

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.

Nordmenn trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum.

Forretningsfolk, studenter som skal studere i Brasil, journalister og kunstnere på oppdrag i Brasil, samt adopsjonsforeldre som skal hente barn i landet trenger i prinsippet visum.

Ta kontakt med oss, dersom du har flere spørsmål vedrørende visum, arbeid- og oppholdstillatelser.


Send oss følgende dokumenter  for visum til Brasil


  • Pass: Må ha to sammenhengende, ustemplede sider, gyldig i 6 måneder etter utreise fra Brasil
  • Søknadskjema: utfylt og signert Visum Consulting AS kan hjelpe deg med utfylling av søknadskjemaet.
  • Bilde: to passbilde med hvit bakgrunn. Visum Consulting AS kan ordne passbilde for deg. Digitalt passbilde kan sendes post@visumconsulting.no
  • Fødselsattest (kopi)- MÅ inneholde foreldres navn.
  • Firmaattest:  Fra selskapet i Brasil (Cadastro Nacional da Pessoa Jurídica).
  • Invitasjonbrev fra Brasil, denne må inneholde CNPJ nummer. Invitasjonen må stemples på notarius i Brasil og være i original.
  • Utenlandske statsborgere som bor i Norge, må vedlegge kopi av bostedattest.

Brasil visum avgift og behandlings tid for norske statsborgere

Type visum

gyldighet

behandlingstid

Ambassade avgift

Service avgift

Total

En innreise

90 dager

21 arbeidsdager

500

625

1125

Søk visum her:

Navn (required)

Adresse (required)

Telefon (required)

E-Post (required)

Faktureringsadresse - Hvis annerledes

Destinasjonsland (required)

Planlagt Ankomstdato (required)

Visumtype (required)
TuristvisumForretningsvisum

Visum Varighet (required)
1 - 30 Dager31 - 60 Dager61 - 90 DagerLengre enn 90 Dager

Melding